Je kan zaterdag natuurlijk het best met het openbaar vervoer komen. Van en naar het station rijden pendelbussen verzorgd door eventbus/metalbus. Die vertrekken voor het station ter hoogte van de Effenaar en kosten 4 euro voor een retourtje.

Kom je nou toch met de auto, dan kun je die het beste parkeren op de grote parkeerplaats in de Genneper parken (zie de rode speld op de foto) op de Charles Roelslaan. Ook aan de Wim van Tuijllaan en de Velddoornweg is parkeergelegenheid.

Denk er om dat je al je spullen uit je auto meeneemt, want als je eenmaal op de ijsbaan bent, kun je niet meer terug naar de auto om er effe wat uit te halen (of in te leggen), althans, je kan er wel heen, maar je kan dan niet meer binnen.

Op het terrein is alles aanwezig om je de hele dag te vermaken: koffie, gratis water, koud bier, verschillende soorten eten (ook vegetarisch), merchandise, lockers voor je waardevolle spullen, schone toiletten (muntje voor de hele dag), een biergarten, oordopjes, en natuurlijk de hele dag FOKKING VETTE METAAAAAL!!!!

Wij hebben er zin in!

Schermafbeelding 2015-07-16 om 17.56.21