“Langharig tuig” is een stempel dat vele metalfans wel eens opgeplakt hebben gekregen. Terecht of niet, trokken we ons er iets van aan? Nee! En dus presenteren we met trots ons bier met de naam Langharig Tuig! In samenwerking met Brewpub Van Moll in Eindhoven hebben we een heerlijk hoppig weizen bier gebrouwen dat rijkelijk uit de tap zal vloeien op het tweede Dynamo Metalfest. Maar zo lang hoef je niet te wachten; op 30 april kun je komen proeven in Café The Jack en verloten we Langharig Tuig merchandise, die dan ook te koop zal zijn en waarom ook niet, we verloten ook een aantal Dynamo Metalfest toegangskaarten! En alsof het niet op kan zal de muzikale omlijsting in goede banen geleid worden door de mannen van het Dynamo Metal DJ team.

Dynamo Metalfest promotor Tjerk Maas is erg enthousiast; ”Je ziet tegenwoordig wel vaker bands met hun eigen bier komen maar bij een festival is het wat minder gebruikelijk. Ik kom regelmatig bij Van Moll en drink dan geen enkele keer hetzelfde bier dus toen ik met Jaap en Erwin van Van Moll in gesprek raakte over Dynamo Metalfest, was het eigenlijk snel bedacht, zoals wel vaker goede ideeën ontstaan met een biertje erbij. En nu is er dan Langharig Tuig. Ik krijg er dorst van!”

Vanaf 1 mei is het bier ook van de tap te krijgen bij Van Moll en er zullen ook 75 cl flessen te koop zijn. Informatie over verkooppunten waar die flessen te verkrijgen zijn volgt snel.