De laatste namen! Na al eerder Alestorm, Nuclear Assault, Bodyfarm, Death Angel en Arch Enemy aangekondigd te hebben, zijn nu Orange Goblin en Biohazard aan de line up van Dynamo Metalfest toegevoegd.

 

“We zijn erg blij met de laatste namen die het reguliere programma compleet maken”; zegt Tjerk Maas, organisator van Dynamo Metalfest. “Deze twee bands zorgen ervoor dat we een sterke en afwisselende line up neer kunnen zetten en dat dat ook kan met een lage entreeprijs van slechts 15 euro. We hebben nu een vette hardrock/metal band in de vorm van Orange Goblin. En wat moeten we nog zeggen over Biohazard? De oudere bezoeker weet dat dat een groot feest der herkenning wordt! En voor de jongere bezoeker is dit een mooie kans om een legendarische crossover band te leren kennen.”

 

Het Engelse Orange Goblin is geen onbekende meer op festivals. Onder meer Graspop, Hellfest en ook het Nederlandse Roadburn verwelkomden de hardrockers al eerder. Afgelopen jaar verscheen de nieuwe plaat “Back From The Abyss”, gevuld met vuisten-in-de-lucht metal.

 

Biohazard draait al flink wat jaren mee en heeft in het verleden al vaker de Nederlandse festivalweiden aan het springen gekregen met hun mix van metal en New York hardcore. En die is nog net zo energiek als in de begindagen, moshpit gegarandeerd!

 

Naast de bands die nu bekend zijn zal nog een band worden toegevoegd; de winnaar van de Bandbattle, waarvan de finale op 30 mei in Dynamo zal zijn en waarvoor de inschrijvingsdeadline ligt op 31 maart.

 

De voorverkoop voor Dynamo Metalfest is al gestart. Tickets kosten 15 euro per stuk en kunnen online maar ook bij alle Primera-vestigingen en aan de kassa van Dynamo gekocht worden.