Het bier vloeit en samen met honderden andere metalheads geniet je waarschijnlijk van de vette deuntjes die de bands vandaag op Dynamo Metalfest spelen. We hebben een verrassing voor je in petto: de eerste naam voor Dynamo Metalfest 2017. Dat is niet de minste, namelijk Testament! DMF 2017 vindt op 15 juli 2017 plaats en tickets zijn vanaf dit moment verkrijgbaar!

Begin jaren ‘80 werd Testament opgericht onder de naam Legacy en het debuutalbum van de Amerikanen is daar dan ook naar vernoemd. The Legacy sloeg meteen aan in de legendarische Bay Area thrash scene. In de daaropvolgende jaren groeide de thrashmetalband uit tot een van de meest populaire bands in het genre en een graag geziene gast in Eindhoven.

Op dit moment werken de muzikanten aan hun twaalfde studioalbum, The Brotherhood Of The Snake, die in oktober 2016 uit zal komen. Wij twijfelen er niet aan dat ook deze plaat goed in de smaak zal vallen bij metalfans uit de hele wereld!

Tickets zijn vanaf dit moment verkrijgbaar. Er is weer een early bird ticket beschikbaar, de eerste duizend tickets kosten 15 euro (exclusief servicekosten) en daarna kost een ticket 20 euro (exclusief servicekosten). Tickets vind je hier!