fbpx
Soulfly

 

 

Soulfly


Max Cavalera zal voor eeuwig en altijd verbonden zijn aan Sepultura. Na de split met Sepultura, eind 1996, besluit hij zijn geesteskind achter zich te laten en gaat van start met een nieuwe band, Soulfly.

Genietend van zijn status en vakkennis slaagt hij erin om zijn nieuwe band meteen onder de aandacht te brengen. In 1998 wordt het eerste album, ‘Soulfly’, uitgebracht en inmiddels zijn we acht studioalbums verder. In de loop der jaren heeft de energieke frontman zich laten omringen door een stel talentvolle muzikanten.

Zijn Braziliaanse roots zijn nooit echt ver weg. Niet alleen in de muziek, maar ook in de teksten. Wie geen idee heeft hoe Brazilianen een feestje bouwen, moet deze band gaan bekijken. En we kunnen nu al vertellen dat er naast eigen materiaal ook, één of meerdere, Sepultura songs op de setlist zullen staan.


Info

  • Datum: TBA
  • Stage: TBA
  • Tijd: TBA

Soulfly instagram

Soulfly

Soulfly

Thanks for the new weapon, ESP!
Soulfly

Soulfly

Red alert!!
Soulfly

Soulfly

Red alert!!
Soulfly

Soulfly

Fan art
Soulfly

Soulfly

German Tribe!!
Soulfly

Soulfly

Czech Tribe!
Soulfly

Soulfly

Belgium Tribe!!
Soulfly

Soulfly

But Dad, I don’t wanna sleep! I got this beat stuck in my head... @zyoncavalera @z
Soulfly

Soulfly

The Summoning....
Soulfly

Soulfly

BLACK FRIDAY SALE - Select* SOULFLY titles on special at the Nuclear Blast store! Visit nuclearblast.com/blackfriday and www.nuclearblaststore.co.uk SHIPS WORLDWIDE *Items vary per store #Soulfly #MaxCavalera #Archangel #Savages #ThrashMetal #DeathMetal #HeavyMetal #NuclearBlast @nuclearblastusa @nuclearblasteurope
Soulfly

Soulfly

Waiting for January..
Soulfly

Soulfly

Favorite song off the new album? What do you want to hear live? How do you rate it 1-10?

Partners

Onze dank gaat uit naar onze partners. Zonder hen was het niet mogelijk om Dynamo Metalfest te organiseren. Bezoek vooral eens hun websites en houd de speciale DMF-acties in de gaten.
Loud Noise Eindhoven
Dynamo Eindhoven
Stager Ticketing
Jack Daniels
Ticketmaster Logo
CupKing logo
teufel
teufel