Zoals ieder jaar vindt er de avond voor Dynamo Metal Fest een preparty plaats in samenwerking met Dynamo en Café The Jack. Vrijdag 13 juli spelen de volgende bands op de bovengenoemde locaties: Evil Invaders , Skeletonwitch, Extremities, Thrashcan en Gorefunest.

Evil Invaders
Ja wij zijn fan, groot fan van Evil Invaders, de Belgische Thrashkanonnen die wat ons betreft het fijnste uit Belgie is sinds zure mayo en Belse biertjes! Nooit gehoord van Evil Invaders? Nou, denk aan early Metallica, Exodus, Motörhead, Kreator, Mercyful Fate, Overkill, Death, Black Sabbath gekruisraket met de energie van 15 verrotte Belse kerncentrales en je krijgt Evil Invaders…. dat dus!

Skeletonwitch
Fans van Blackend, Thrashy, Heavy Metal weten genoeg, Skeletonwitch staat in Dynamo. De high energie live bands toured onafgebroken over de wereld en deelde het podium onder andere met Ozzy, Danzig, Ghost BC en Amon Amarth. De band mag je gerust het broertje noemen van Kvelertak, de band waar ze in 2016, Dynamo mee op zijn kop zette.

Thrashcan
Uit de achterhoek komt Thrashcoverband deluxe Thrahcan. De achterhoekers zijn een graag geziene gast op bijvoorbeeld de zwarte cross, nu zullen ze de zaal komen opwarmen voor afsluiter Evil Invaders. Haren los, bier dicht bij de hand en kei hard mee lallen! #Feest!

Extremities
Liefhebbers van Textures, Goijra en Monuments opgelet! Extremities uit Eindhoven stond #DMF16 te openen, nu ze een Europse tour met Textures achter de rug hebben, poepen ze ook nog eens een gruwelijk fijn proggy plaatje uit, en staat ze met hun dynamische nummers vol zware riffs, in de middelpunt van belangstelling van in ieder geval de Nl Progscene. Dit jaar staat ze oa op UKTechfest, en op de DMF2018 Pre Party, gave plaat hebben ze gemaakt, check die! Het de moeite!

DMF2018 Pre Party- Afterparty (vanaf 00:30u in het gratis toegankelijke café The Jack) met Gorefunest! Dit jaar is het 25 jaar geleden dat Gorefest op Dynamo Open Air en bracht “the Eindhoven Insanity” uit op vinyl. Gorfunest brengt deze plaat terug op het podium in Eindhoven! Uit je plaat met de dikste classics van Gorefest.

Tickets zijn nu te koop!